Vi skaber et lykkeligt og harmonisk liv

psykoterapi irene eriksen

Jeg hedder Irene Moesgaard, og jeg er uddannet eksamineret psykoterapeut, pædagog og social- og sundhedsassistent. I mere end 20 år har jeg arbejdet med mennesker med mange forskellige grundlag og udfordringer.

Med Livsmod ønsker jeg at hjælpe andre med at finde tryghed i sig selv og skabe et lykkeligt liv – uanset hvad udgangspunktet er. Gennem mine mange års erfaring ved jeg, at det kan lade sig gøre. Jeg tager mig tid til dig, så du kan komme godt videre og få et liv, der er lettere at leve og nyde.

 

Jeg har lokaler i Varde, men kører gerne ud til det meste af Jylland.

Kontakt mig

Mit CV

Efter over 20 år i det kommunale system har jeg mødt og hjulpet mange mennesker med forskellige udgangspunkt og problemstillinger. Jeg har arbejdet med stressramte, mennesker i chok og traume, psykiatriske patienter, familier, unge i vanskeligheder og med mennesker med misbrugsproblemer. Derfor har jeg en stabil ballast til at kunne hjælpe dig, uanset hvad du har af udfordringer her i livet.

Gennem min erfaring og mine uddannelser har jeg selv udviklet mig, og har fundet en måde at være et rummeligt og åbenhjertigt menneske. Det bestræber jeg mig på, at Livsmod skal reflektere, så du møder mig i tryghed og tillid, og kan dele din personlige historie med mig i en varm og omfavnende atmosfære.

Jeg hjælper gerne alle, som har brug for det:

  • Dig
  • Par
  • Familier
  • Unge

Både grupper og enkeltpersoner er velkomne uanset om udgangspunktet er stress, chok, traume eller blot et ønske om at skabe nogle ændringer til et bedre og gladere liv.

snak om angst, depression, familieterapi
spædbørnsterapi
spædbørnsterapi

Mission

Min mission er at hjælpe dig til at forstå dig selv.

Du vil komme til at arbejde med din historie. Ved at erfare og opleve, hvad der er på spil i din fortid, din nutid og din fremtid, kan vi i fællesskab finde frem til en god udviklende historie, som gør livet lettere for dig. Ofte lander vi i et mønster i vores liv – en rille, som vi ikke kan komme ud af. For at ændre noget må vi først forså vores historie og arbejde med, hvordan vi selv kan skabe en positiv historie.

Vision

Min vision er, at du skal få hjælp og redskaber til at skabe et harmonisk og lykkeligere liv for dig selv – uanset hvad udgangspunktet er.

Sammen arbejder vi på at styrke dit selvværd, din selvtillid og selvfølelse. Det er grundlæggende følelser, som skal være på plads, for at du får en indre tryghed og tillid til dig selv. Den kan du bruge til at skabe noget nyt og gøre det, som er godt for dig og din fremtid.